Kundtjänst 08 - 732 00 20

Cart0

Vreta hörnsoffa Rund Banana

REAPRIS

26 546 kr
Ord. 40 695 kr. Du sparar 14 149 kr (35%)
Välj färg på dyna
Endast utställningsexemplar kvar!
Beskrivning
Egenskaper
Skötselråd

Vreta Rund Banan är tillverkad i 3mm rund konstrotting. Den finns i tre olika typer av moduler, hörn/mitt/pall, och kan kombineras precis så som man själv önskar. I det här fallet är modulerna ihopsatta till en hörnsoffa av tre hörnmoduler och två mittmoduler.  

Konstrottingen är ISO-certifierad och 100% UV-beständig. Materialet tål upp till -25 C. Konstrottingen är flätad på en fast stomme i målad aluminium. Sits och ryggdyna i Sunbrella ingår och finns i vitt och grått (OBS! I hörnsoffan ingår även en extra, något kortare, ryggdyna. Sunbrella tyg används av ledande båttillverkare i båtdynor och båtkapell och har de bästa egenskaper för utomhusbruk samt är 100% UV-beständigt. (www.sunbrella.com)

l: 251cm x 251cm

b: 85cm

h: 73cm exkl. rygg dyna

Sitthöjd: 30cm +dyna 10cm

Konstrotting rengörs med fuktig trasa och konstrotting conditioner eller ett milt diskmedel. Högtryckstvätt får inte användas! Möblerna kan med fördel förvaras utomhus vintertid eftersom de tål upp till 25 minusgrader, gärna under ett möbelskydd, däremot behöver man ta in dynorna. Konstrottingfibern är genomfärgad och därför UV-resistent, så den kommer inte att blekas i solen.


Artikelnr: 476Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information