Kundtjänst 08 - 732 00 20

Troja matbord 150cm + 6 Paarl stolar/fåtöljer

Detta bord är tillverkat i återvunnen teak som har en vitpigmenterad ytbehandling. Det är teak som redan använts förut, vilket namnet anger. Våra fabriker köper upp gammalt byggnadsmaterial, som man sedan tillverkar möblerna med. Denna teak är således begränsad och skiljer sig mer åt än den odlade teaken. Det kan därför förekomma lagningar, gamla spikhål, sprickbildningar, rester från färg mm mm. Det är en del av kollektionens karaktär och gör varje enskild möbel unik. Det kommer sannolikt att uppstå vissa förändringar i den här typen av naturligt trä på grund av dess ursrpung.

Återvunnen teak rör på sig mer och får mer sprickbildningar än ny odlad teak. Vi rekommenderar därför att man slipa bort ojämnheter i teaken, som framkommer med åren, med ett sandpapper. 

Denna stol är tillverkad i konstrotting där fibern är genom färgad och därför UV-resistent. Så den bleks inte av solen. Den förblir sval även när möbeln står länge i solen. Konstrottingen är ISO-certifierad( internationellt accepterad standard). Dyna Vreta finns i polyester och i Sunbrella tyg som går att komplettera med.

SETET består av Troja bord + 6 Paarl stolar/fåtöljer

OBS: PÅ GRUND AV BORDETS VIKT OCH VOLYM LEVERERAR VI DETTA ENDAST I STOCKHOLMS OMRÅDET.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnr: TR-PA6Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information