Kundtjänst 08 - 732 00 20

SOLSÄNGAR / SOLSTOLAR

Solstolar och solsängar utomhus 

Inred i trädgården eller på balkongen med en unikt designad solstol utomhus. Upptäck vårt utbud av sköna och snygga solstolar, lyxiga solsängar och fina däckstolar. Välj bland klassiska stolar i trä, trendiga i rotting eller en solsäng i underhållsfri aluminium och mycket mer. Matcha enkelt din solstol utomhus med våra solsängar i trä ur våra fina kollektioner med utemöbler i hög kvalitet. Ge uteplatsen ett lyft med de rätta solstolarna som passar din stil och ger den bästa komforten. 

Koppla av i en bekväm solstol utomhus 

Luta dig tillbaka och få maximal avkoppling med en bekväm solstol utomhus. Oavsett om du vill ha en traditionell hopfällbar, en stapelbar eller annan typ av stol i teak eller annat material har vi ett brett utbud för alla smaker. Vi erbjuder också dynor till solstolar, däckstolsdynor och solsängar som höjer komforten ytterligare. 

Utemöbler av teak, aluminium och stål

För att säkerställa en hög kvalitet är alla våra solstolar och solsängar tillverkade av hållbar teak, lackad aluminium eller rostfritt stål. De tål väder och vind och kräver väldigt lite underhåll. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information