Kundtjänst 08 - 732 00 20

STOLAR

Stapelstolar och positionsstolar för utomhusbruk 

En skön utomhusstol för att koppla av behöver alla ha i sin trädgård eller på balkongen. Se vårt utbud av snygga och bekväma stapelbara trädgårdsstolar och positionsstolar som ger din uteplats ett lyft. Välj bland stapelstolar i underhållsfria material som konstrotting eller naturligt och vackert trä med stolar i teak och mycket mer. Matcha enkelt med våra bord och andra utemöbler för att skapa en hel komplett trädgårdsgrupp. 

Snygga stapelstolar för uteplatsen och balkongen 

Oavsett om du har en balkong, en stor eller liten uteplats är stapelstolar en ultimat lösning när du snabbt behöver ändra antalet sittplatser. Även om det är trångt om utrymme kan ett par extra stolar som är lätta att stapla ta minimalt med plats när de ska förvaras. Upptäck vårt breda utbud av stapelstolar med designade konstrottingstolar, positionsstolar och teakstolar för utomhusbruk tillsammans med många andra vackra utemöbler för din trädgård. 

Konstrottingstolar till uterummet eller verandan

Korgstolarna passar utmärkt till exempelvis uterummet då konstrottingen är UV-resisten och klarar av stark sol utan att blekas. Alla konstrottingstolar är dessutom ISO-certifierade.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information